بازار داغ لبو در روزهای سرد زمستانی
بازار مصرف خوب در فصل سرما از مزایای تولید محصول لبو است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، لبو به عنوان یکی از سالمترین سبزیجات طرفداران خود را دارد. لبو در واقع ریشه اصلی گیاه
چغندر است که طبخ شده و یکی از انواع مختلف چغندر است که بیشتر آنها به خاطر ریشه خوراکیشان پرورش داده میشوند.
لبو گذشته از اینکه خوراکی دلپذیری است، یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز هست.
لبو سرشار از ویتامینهای A، B، C و مواد معدنی فسفر، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، آهن، گوگرد و منگنز میباشد.
چغندر لبویی در اواخر مهر ماه در استان قزوین برداشت میشود وهزینه های بسیار پایین کاشت و برداشت، دوره رشد کوتاه و بازار مصرف خوب در فصل سرما از مزایای تولید این محصول است.
عمده این محصول در استان قزوین در شاهین تپه تولید می شود .
برداشت لبو در این روستا مدتی است که شروع شده است .